KindervakantiedagenKindervakantiedagen

NIEUWS

Wij danken onze sponsors:

Van onderstaande bedrijven hebben wij een bijdrage ontvangen voor deze Kindervakantiedagen! Hier zijn wij heel erg blij mee. Mocht u iemand weten die ons initiatief ook een warm hart toedraagt, neem alstublieft contact met ons op. Zonder sponsors geen Kindervakantiedagen!

ABC Mensenwerk
Autobedrijf Van der Voorn
Autocentrum Beelen
Bouwbedrijf Lisse
BSR Bollenstreek
Cardol Landbouw-en tuinbouw
Cardol Scheepsbouw
De Online Parketshop
De Ree
Dorpsraad Lisserbroek
Frigo
Gre Hagen
Handelsonderneming Beelen
HR Garage
JAX Interim & Projectmanagement
Jeffrey den Butter
JH. van der Vossen
Knoop Cleaning
Kopak Verpakkingen
Kwekerij E. Duivenvoorden
Stichting Maatvast
Puzzelwereld
Richard Trompert
Richard, Miranda, Caithlin
Stichting Bloemencorso
Tafel van 10
Tennisvereniging Lisserbroek
To en Sjaan
Today Express
Van der Linden B.V.
Wil Kamp
Wim & Agaath Glas
V.V. Kagia
Henk Onos
Kroon Installatietechniek
Bram Polderman
AVC
Schoenmaker Obdam
Ijs-en skeelerclub Lisserbroek
Ravensbergen
Peter Hermans
Bikkel
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Decohome
Bakker Bartels
AW Groep
Pum

 

Sponsoren gezocht kindervakantiedagen Lisserbroek

Om het 40-jarig bestaan van de kindervakantiedagen tot een groot succes te laten worden, zijn wij op zoek naar sponsoren.

Wilt u een sponsorbijdrage leveren financieel of in natura, neem dan contact met ons op via kindervakantiedagen@hotmail.com.

Zonder sponsors kunnen de Kindervakantiedagen niet bestaan!

 

 

 

 

 

 

Oud vrijwilligers gezocht Kindervakantiedagen Lisserbroek

Tijdens het 40-jarig bestaan van de Kindervakantiedagen zijn wij op zoek naar oud vrijwilligers. Heb jij in deze 40 jaar een bijdrage geleverd om de Kindervakantiedagen tot een succes te brengen, geef je e-mail adres dan aan ons door via de mail: kindervakantiedagen@hotmail.com.

 

 

 

 

Bloemencorso 2018

De vrijwilligers van Kindervakantiedagen van Lisserbroek heeft dit jaar tevens meegeholpen met het steken van de corsowagen van de Rabobank, onder de naam Stekersvereniging Kindervakantiedagen. Evens als vorig jaar kunnen wij zeggen dat dit een groot succes is geweest, met een mooie 3e plaats voor de stekersverening. Het thema van de corso 2018 was Around the World. De corsowagen had de naam “Festivals”.

Op zaterdag 23 april was de grote dag waar de corsowagens van Noordwijk naar Haarlem reden in een mooie stoet. Vooraf zijn er wel aantal intensieve dagen geweest waar 10-tallen vrijwilligers geholpen hebben om het mooie resultaat te behalen. Op dinsdagavond zijn al de eerste voorbereidingen getroffen. Waar na twee lange dagen op woensdag en donderdag, de corsowagen op donderdagavond helemaal af was.

Via deze weg willen wij alle vrijwilligers bedanken die ons tijdens deze dagen hebben geholpen om weer een prachtige wagen neer te zetten. Dankzij hun inzet, de sfeer en de goede bloemen is het dit jaar weer mogelijk geweest om de corsowagen tijdig af te krijgen. De vrijwilligers hebben keihard gewerkt en gingen als een speer. En wij hopen ook volgend jaar weer op deze geweldige hulp.